Ne bucuram ca iti putem aduce cea mai variata gama de papioane in Brasov, chiar in fata scarii sau a casei in care locuiesti. Firma de curierat contractata de catre noi, iti va aduce marturiile in Brasov in aproximativ 24 de ore din momentul in care noi le-o predam. Astfel, vei putea beneficia de un timp foarte scurt de livrare a papioanelor comandate. Papioanele comandate si aflate in stocul Magazin Papioane.ro va ajunge in Brasov in aproximativ 72 de ore din momentul comenzii.
Costul APROXIMATIV pentru livrarea marturiilor in Brasov, este de 20 LEI, dar difera in functie de dimensiunea acestora. Asadar, pentru a primi o cotatie exacta de pret, va rugam sa contactati un consultant Magazin Papioane.
Suna acum si afla daca modelele dorite de tine sunt pe stoc, si cere o durata exacta de livrare a papioanelor in Brasov.
Echipa magazin papioane .ro iti sta la dispozitie si te ajuta sa faci alegerea portivita. Contacteaza-ne pentru sfaturi specializate la 0743 515 785.
Pagina oficiala de facebook: https://www.facebook.com/magazinpapioanebrasov
Cuvinte cautate: Papioane Brasov, Papioane Barbati Brasov, Papioane Femei Brasov, Papioane handmade Brasov, papioane ieftine Brasov, Papioane copii Brasov .
Vezi toata oferta de papioane albastre , Vezi oferta de papioane albe ,Vezi oferta de papioane colorate , Vezi oferta de papioane diverse , Vezi oferta de papioane duble , Vezi oferta de papioane negre , Vezi oferta de papioane portocalii , Vezi oferta de papioane rosii , Vezi oferta de papioane roz , Vezi oferta de papioane verzi , Vezi oferta de papioane gri , Vezi oferta de papioane la comanda !
DESPRE BRASOV
Brasov (Kronstadt)
Avand 324.000 de locuitori, Brasovul este considerat inima Romaniei si un foarte important centru economic, turistic, cultural si sportiv al tarii.
Cum ajungi aici
Brasovul se afla la 140 km de Bucuresti, cel mai folosit drum pentru a ajunge aici fiind Valea Prahovei.
Date istorice
brasov, kronstadt, transylvaniangrandprix
Orasul era denumit “Corona” (care inseamna coroana, de aceea stema orasului este o coroana cu radacini de stejar) in 1235, atunci cand populatia sasa s-a stabilit aici. Mai tarziu, orasul a fost cunoscut si sub numele de Brasco, Brasso, Kronstadt, Cetatea Brasovia sau Stalin. De secole orasul a fost si este poarta Transilvaniei spre sud si spre est. Asa cum arata renumitul profesor de la Harvard Samuel Huntington in lucrarea sa “Ciocnirea populatiilor”, Brasovul este locul unde, din punct de vedere ideologic, se termina Europa. Granita intre civilizatia estica si cea vestica trece intr-adevar prin Brasov, separand Transilvania de restul Romaniei.
Datorita pozitionarii ei geografice la intersectia Moldovei cu Valahia, Brasovul a avut o crestere economica rapida, devenind una dintre cele mai importante piete de desfacere a Transilvaniei.
Asa cum ne putem imagina, orasul a avut o istorie tumultoasa. Zidurile de aparare au fost construite intre secolele XV si XVII, ca o consecinta a atacurilor repetate din est si sud. O parte importanta a zidurilor cetatii a rezistat pana in zilele noastre. In 1688, cand armata austriaca a cucerit Transilvania, Brasovul a fost ultimul bastion cucerit. Anul 1689 a fost apoi cel mai greu an din istoria orasului, deoarece pe 21 aprilie un incendiu a mistuit mare parte din oras si a omorat 3000 de oameni. Majoritatea caselor au fost distruse, iar Biserica Sfanta Maria, afumata de incendiu, a devenit Biserica Neagra. Orasul a fost reconstruit rapid.
Atractiile Orasului
Marginit de varfurile Carpatilor de Sud si impodobit cu arhitectura gotica, baroca si renascentista, precum si cu o bogatie de monumente istorice, Brasovul este unul dintre cele mai vizitate orase din Romania.
brasov, kronstadt, transylvaniangrandprix brasov, kronstadt, transylvaniangrandprix
Aflata in inima vechiului oras medieval Brasov si marginita de case cu frumoase acoperisuri rosii, apartinand comerciantilor, Piata Sfatului este un loc minunat sa te odihnesti si sa admiri peisajul. In centrul pietei se afla vechea primarie (1420), care acum adaposteste Muzeul de Istorie al Brasovului, iar coltul sudic este dominat de cea mai cunoscuta atractie a orasului, Biserica Neagra, care este cea mai mare biserica gotica intre Viena si Istanbul. Interiorul este impresionant si bine intretinut si gazduieste o orga uriasa, una dintre cele mai mari din estul Europei. Interiorul original gotic a fost refacut in timpul restaurarilor si mare parte din ceea ce vedeti astazi este in stil baroc. Geamurile au fost imbunatatite recent cu filtre UV pentru a proteja cele 119 covare anatoliene. Recunoscatori ca au supravietuit calatoriilor in tinuturile barbare aflate la sud si la est de Carpati, comerciantii au domnat acele covoare bisericii in secolele XVII si XVIII. Colectia este cea mai mare de acest gen din Europa.
brasov, kronstadt, transylvaniangrandprix brasov, kronstadt, transylvaniangrandprix
Spre sfarsitul verii in Brasov are loc festivalul international de muzica Cerbul de Aur. Multi artisti de renume au pasit pe scena festivalului de-a lungul anilor, incluzandu-i pe including Ricky Martin, Pink, James Brown, Kylie Minogue, Diana Ross, Christina Aguilera, Cyndi Lauper, Toto Cutugno, Kenny Rogers, Jerry Lee Lewis, Ray Charles, UB 40, INXS, Scorpions, Tom Jones, Sheryl Crow, Ruslana si multi altii.
cerbul de aur, brasov, transylvanian grand prix
Brasovul detine si cea mai ingusta strada din Europa. Strada Sforii are intre 70 si 130 cm si leaga Strada Cerbului cu Strada Poarta Schei. Strada a fost folosita initial ca o cale de acces pentru pompieri.
brasov, kronstadt, transylvaniangrandprix brasov, kronstadt, transylvaniangrandprix brasov, kronstadt, transylvaniangrandprix
Poarta Ecaterinei, construita in 1559 de catre Breasla Croitorilor, este singura poarta originala care a supravietuit din timpurile medievale. Turnul de basm pe care il vedem astazi a facut parte dintr-o structura mai mare, care, din nefericire, a fost demolata in anul 1827. Cele patru turnulete mici de pe colturi (cum se observa si in alte cetati sasesti) simbolizeaza autonomia judiciara a Primariei care se pot aplica, daca este necesar, pedeapsa cu moartea. Deasupra intrarii turnului se afla stema orasului, o coroana cu radacini de stejar.
Strategic situata pe un deal cu vedere la oras si la campiile din nord, Cetatea Brasov a facut parte din sistemul de fortificatii exterioare a orasului. Construita din lemn in 1524, a fost inlocuita cu o structura de piatra in secolul al XVI-lea, numai pentru a fi abandonata in secolul al XVII-lea dupa ce inovatiile tehnologice au facut tunurile mai puternice decat cladirea.
brasov, kronstadt, transylvaniangrandprix brasov, kronstadt, transylvaniangrandprix
Brasovul este adesea mentionat ca orasul de la poalele Tampei. Mai sus de Bastionul Tesatorilor, de-a lungul partii de sud-est a zidurilor cetatii, este o alee foarte romantica, umbrita de copaci batrâni si cu banci multe. De aici, puteti urca pe Muntele Tampa, unde a fost construita initial cetatea. Cand Vlad Tepes a atacat Brasovul in 1458-1460, cetatea a fost distrusa si 40 de comercianti au fost trasi in teapa pe vârful muntelui. Urcusul dureaza aproximativ o ora. Puteti alege, de asemenea, sa luati telecabina pana in varf pentru cele mai bune privelisti cu orasului vechi.
brasov, kronstadt, transylvaniangrandprix brasov, kronstadt, transylvaniangrandprix
In fiecare primavara, mii de romani se aduna la Pietrele lui Solomon pentru un picnic colectiv si canta impreuna dupa traditionala parada a Junilor Brasovului prin oras. Acest festival sarbatoreste singura zi din an in care romanii aveau voie sa intre liber in orasul sasesc.
brasov, kronstadt, transylvaniangrandprix brasov, kronstadt, transylvaniangrandprix
Biserica Sf. Nicolae domina cartierul Schei. Construita initial din lemn in 1392, inlocuita cu o structura de piatra in 1495 si extinsa considerabil in secolul al XVIII-lea, biserica este o adevarata capodopera arhitecturala. Cu un amestec de stiluri bizantine, gotice si baroce, biserica detine un turn inalt si patru turnuri pe colturi..
brasov, kronstadt, transylvaniangrandprix
Ca si alte biserici medievale, este inconjurata de ziduri de protectie, cu porti mari din lemn. Incinta adaposteste un mic cimitir vechi, unde sunt ingropate figuri proeminente ale Romaniei. Prima Scoala Romaneasca, acum un muzeu, Biblioteca si Arhivele Bisericii Sf. Nicolae, se afla, de asemenea, in apropiere. Muzeul adaposteste o mostenire convingatoare: peste 4.000 de carti rare (multe imprimate sau copiate de mana chiar aici), cateva sute de documentele rare, cea mai veche Biblie (imprimata pe piele de capra) si multe alte obiecte de valoare.
* Vechiul cimintir adaposteste mormantul lui Nicolae Titulescu (1882-1941), ministru de finante, ministru de externe si presedinte al Ligii Natiunilor. Monumentul din preajma mormantului sau citeaza o fraza din testamentul sau: “Imi doresc sa fiu ingropat in Transilvania. Prietenii mei vor sti sa gaseasca un loc in conformitate cu dorinta mea..”
Atractii din apropierea Brasovului
In apropierea orasului Brasov veti putea descoperi multi falnici, paduri dese si sate cu frumoase biserici fortificate.
Poiana Brasov, Transylvanian Grand Prix Poiana Brasov, Transylvanian Grand Prix
Poiana Brasov
La 15 minute de mers cu masina se afla Poiana Brasov, o statiune montana de schi, dar si o statiune de vara. În timpul lunilor de iarna, Poiana Brasov ofera unele dintre cele mai bune partii de schi din România. In timpul varii, este un loc minunat pentru ca drumetii sa se lanseze in calatorii in sudul Muntilor Carpati. Pentru o vedere panoramica a Brasovului si a Muntilor Bucegi, aflati in departare, puteti lua telecabina pana la varful Postavarul.
Curiozitati
Celebritatile hollywoodiene Jude Law, Renee Zellweger si Nicole Kidman s-au relaxat in Poiana Brasov, dupa filmarile peliculei “Cold Mountain” intr-o locatie din apropiere.
Papioane Brasov, Papioane Barbati Brasov, Papioane Femei Brasov, Papioane handmade Brasov, papioane ieftine Brasov, Papioane copii Brasov