Logo VisiniuTermeni si conditii de utilizare

Folosirea, vizitarea site-ului www.magazinpapioane.ro sau efectuarea de comenzi ale produselor prezentate pe site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a conditiilor de mai jos. Continutul informational al site-lui poate fi oricand modificat de echipa noastra fara o notificare prealabila. Conditiile aplicabile vor fi cele existene pe site in momentul confirmarii comenzii.

Continut
Site-ul Magazin Papioane este un proiect al XPOSE MEDIA SERV SRL
Continutul site-ului www.magazinpapioane.ro , fotografii, texte, descrierea produselor, design, sunt proprietatea XPOSE MEDIA SERV SRL sau ale partenerilor sai. Prin urmare este interzisa reproducerea totala sau partiala a informatiilor de pe site si din baza de date, precum si preluarea pozelor. Utilizarea fotografiilor si textelor site-ului www.magazinpapioane.ro in  scopuri comerciale este posibila doar cu acordul scris al XPOSE MEDIA SERV SRL.

Limitarea responsabilitatii
Informatiile prezentate pe site (fotografii, descrieri ale produselor, preturi, etc…) sunt cu titlu informativ. Ele insa se doresc a fi cat mai exacte si mai conforme cu specificatiile reale ale produselor.
Erorile care se pot produce sunt fara voia noastra si, daca este posibil, acestea vor fi rectificate in cel mai scurt timp de la semnalarea lor. Daca insa prin omisiune sau inexactitate se pot crea confuzii, www.magazinpapioane.ro nu se declara responsabila pentru erori care ar fi putut exista in ciuda tututror precatiilor luate in prezentarea produselor.
Conform cu legile in vigoare, www.magazinpapioane.ro nu poate fi responsabila de neexecutarea sau executarea defectuoasa a comenzilor care s-ar datora clientului (lipsa informatiilor necesare sau prezentarea incompleta a lor, etc.), actiunilor imprevizibile si insurmontabile ale unei terte persoane sau cazului de forta majora.
In cazul executarii defectuoase a unei comenzi, din vina expresa a www.magazinpapioane.ro, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere decat pentru returnarea sumei achitate de catre client. Suma va fi insa returnata numai cu conditia ca produsele trimise sa se returneze in starea initiala in care au fost primite (fara a fi deteriorate produsele sau ambalajul lor).

Litigii
Orice litigiu aparut intre clienti si www.magazinpapioane.ro va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Confidentialitatea informatiilor
Informatiile cerute clientilor pe site-ul www.magazinpapioane.ro sunt indispensabile bunei tratari a comenzilor primite si emiterea facturilor. Necompletarea lor duce la anularea comenzii sau la procese suplimentare care determina amanarea termenului de livrare pentru comezile respective. Informatiile completate de catre client au caracter confidential, prin urmare acestea nu pot fi comunicate de catre angajatii www.magazinpapioane.ro, unor terte persoane.
Cumpărătorului îi sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
Cumpărătorul îşi dă acordul ca datele sale cu caracter personal să fie stocate şi prelucrate de vânzător şi de a primi pe viitor informaţii despre noi oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing direct.

Derulați în sus
Închide
Închide